Welkom op de website van RKZ Makelaars, de moderne makelaar

Big data en online tools (social media, apps) zullen in de (nabije) toekomst grote invloed hebben op het vak van een makelaar. De rol van bemiddelaar zal steeds meer verschuiven naar een rol van procesbegeleider/ woningmarktadviseur. Wij maken gebruik van big data, online tools en nieuwe trends op het gebied van woningbeleving. Wij kijken vooruit, wij zijn de moderne makelaar!

Waarom voor RKZ kiezen: 

.01 Uitstekend klantcontact

Een goede en persoonlijke communicatie staat bij ons op nr 1. Gedurende het gehele proces houden wij u dagelijks op de hoogte per telefoon, mail of Whatsapp (groepsappje). We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Wij laten u weten hoeveel aanvragen er zijn, wanneer wij gaan bezichtigen, hoe de bezichtigingen zijn verlopen en natuurlijk wanneer wij een bod hebben ontvangen. Van A tot Z begeleiden wij u bij de verkoop- of aankoop van uw woning en ontzorgen u volledig! Een makelaar ben je niet van 9 tot 5, dus u kunt ons ook na kantooruren en in het weekend bellen, appen en mailen.

.02 Betere verkoop- & verhuurprijzen

Het resultaat telt! Daarom doen wij er alles aan om voor u de de hoogst haalbare verkoop- of verhuurprijs te realiseren. Helaas kunnen we niet toveren, maar met een optimale presentatie en marketing, onze ruime openingstijden, bezichtigingen in het weekend en na kantooruren en proactieve aanpak behalen wij doorgaans uitstekende resultaten. Wij nemen niet genoegen met een goed bod, maar gaan net zo lang door met bezichtigen en onderhandelen totdat u de beste deal heeft.

.03 Goede online- reviews & track record

Bij elke opdracht is ons doel een tevreden klant. We gaan niet voor een 7 maar voor een 10, elke dag weer. Onze missie is pas echt geslaagd wanneer onze klanten ons kantoor aanbevelen bij vrienden, collega’s en familie ons zeggen. Lees onze online-recencies en vraag naar onze track record (laatste 20 resultaten).

.04 Scherpe & op maat gemaakte tarieven

Elke opdrachtgever en elke woning is anders. Daarom werken wij niet met een vast percentage of vast bedrag. Wij luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en op basis van de waarde van de woning, de gewenste verhuur- of verkoopprijs en de courantheid, maken wij een courtagevoorstel op maat voor u. Wij hebben geen (duur) kantoor, dus kunnen u een scherpe prijs aanbieden.

.05 Puur, betrokken, enthousiast en proactief

Onze makelaars zijn allen puur, betrokken bij hun klanten, enthousiast en vooral proactief. Zij zijn voor hun klanten bezig met de toekomst en kijken altijd vooruit! Voor elke nieuwe woning hebben wij een verkoopstrategie en gaan wij zelf op zoek naar potentiele klanten m.b.v. big data en online tools.

.06 Gratis verkoopstyling & woonbeleving

Om een maximaal resultaat te behalen, is een goede presentatie en woonbeleving van groot belang. Onze makelaars zijn ook verkoopstylist en kunnen u tips geven hoe u uw woning verkoopklaar maakt. Op de dag van de fotografie zullen zij een styling koffer meenemen en een mooie bos bloemen. Alles voor het perfect plaatje. Daarnaast hechten kopers steeds meer waarde aan de woonbeleving. Daarom maken wij niet alleen video's van de woning, maar ook van de buurt.

.07 Duurzaam ondernemen

Wij doen zoveel mogelijk bezichtigingen op de fiets en proberen zo min mogelijk documenten te printen. Tegenwoordig kan men eenvoudig digitaal fomulieren en ondertekenen. Dat scheelt een heleboel bomen! Daarnaast adviseren wij onze klanten over duurzame materialen en energiebesparing.

.08 Kennis, kunde & netwerk

Ondanks de sterk toegenomen tranparantere woningmarkt, schakelt bijna 90% van de woningeigenaren toch een makelaar in. Woningen verkopen en kopen is onze passie en ons vak. Wij delen graag onze kennis, kunde en netwerk met u, zodat wij voor u de beste deal kunnen bewerkstelligen. Een makelaar kost geen geld, maar levert u geld op!

.09 Optimale (online) marketing

We leven in een digitaal tijdperk. Bijna iedereen heeft wel een smartphone, ipad op laptop, dus spelen wij hier op in met onze online marketing. Wij plaatsen uw woning niet alleen op Funda en Pararius, maar adverteren op woning ook op Facebook (betaalde campagne) en op de app van NU.nl. Ook maken wij een eigen mini website van uw woning en laten wij naast foto's en een video, een virtuele tour van uw woning maken. Deze sturen wij door naar potentiele klanten.

.10 Lid van brangeorganisatie VBO & Huurcheck Nederland

RKZ makelaars is aangesloten bij het VBO en heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Wij werken uitstluitend met VBO documenten, welke juridisch zijn gecheckt. Daarnaast werken wij met het programma van Huurcheck Nederland, waarmee wij eenvoudig de huurders kunnen checken en snel een huurovereenkomst kunnen opstellen.