Welkom op de website van RKZ Makelaars, de moderne makelaar

RKZ Makelaars is dé moderne makelaar. Met vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Weesp zijn we thuis in Groot-Amsterdam, waar we ons onderscheiden door onze moderne en persoonlijke manier van makelen, waarbij het resultaat en klanttevredenheid centraal staat.

Onze medewerkers begrijpen waar je behoefte aan hebt bij het (ver)kopen van een woning. Contact via WhatsApp? Natuurlijk. Bezichtigen buiten kantoortijden? Geen probleem. Vragen in het weekend? Gewoon bellen. Makelaar in Amsterdam, Amstelveen, Abcoude of Weesp? Gevonden! Als je niet op zoek bent naar een traditioneel makelaarskantoor, je woning wil verkopen voor een maximale prijs en zonder zorgen, zijn we wellicht een match.

Persoonlijk, vernieuwend en no nonsens. Aangenaam, RKZ Makelaars

Waarom voor RKZ kiezen: 

.01 Maximale resultaten & Verkoopgarantie

Het resultaat telt, dus doen wij er alles aan om voor jou het maximale resultaat te bereiken. Dit kan alleen door goed samen te werken, een maximale inzet en onze verkoopstrategie.

Wij kennen de markt, de gemiddelde prijs per m2 en kunnen hierdoor een goede waardebepaling maken. We geloven in onze manier van werken en ervaring, dus kunnen wij jou de garantie dat wij jouw woning verkopen boven de door ons geadviseerde verkoop of verhuurprijs. Lukt het om de 1 of andere manier ons niet, dan geven we jou 20% korting op de afgesproken courtage!

.02 Beoordeeld met een 9,8 op Funda

Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Elke dag gaan wij voor een 10. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent en doorvertelt tegen familie en vrienden.

.03 Moderne makelaardij

Werktijden van 09.00-17.00, een voicemail in het weekend, groepsbezichtigingen en verschillende contactpersonen? Dat is nog niet meer van deze tijd?

Wij zijn van maandag tot zaterdag telefonisch bereikbaar van 08.00 – 20.00 uur en per Whatsapp elke dag van 08.00 tot 22.00 uur. Bezichtigingen na kantooruren of in het weekend? Géén probleem. Wij nemen echt de tijd voor onze klanten, dus doen nooit groepsbezichtigingen. Bovendien heb je altijd maar 1 contactpersoon, dus korte lijnen. Kortom, wij zijn dé moderne makelaar!

.04 Enthousiaste, Lokale & No-nonsens makelaars

Geen hautin gedrag, strakke pakken en gladde (makelaars) praatjes, maar gewone mensen met passie voor hun vak. Het zou zomaar je buurman of buurvrouw kunnen zijn. Al onze makelaars zijn lokale experts. Ze kennen de markt, de trends, alle collega makelaars en de natuurlijk de stad op hun duimpje. Zo kunnen zij jou optimaal van dienst zijn en (ver)kopen ze jouw woning met veel enthousiasme voor de beste prijs! Natuurlijk zijn al onze makelaars gecertificeerd en zijn we aangesloten bij branchevereniging VBO.

.05 Scherpe & Op maat gemaakte tarieven

Wij hebben geen duur kantoor dat merk jij in je portemonnee! Wij houden onze kosten laag, zodat we jou een scherpe courtage kunnen bieden tegen de beste service. Elke klant en elke woning is anders, dus hebben wij op maat gemaakte tarieven. Full service of alleen een deeldienst afnemen? Alles kan. Wij stemmen onze dienstenverlening af om jouw wensen en behoeften.

.06 Persoonlijke & Proactieve aanpak

Naast telefonisch en emailcontact, maken wij veel gebruik van Whatsapp. Zo maken wij wel elke klant een Whatsapp groepje aan. Alleen met jou of met je partner erbij. Op deze manier ben jij (of jullie) altijd op de hoogte van de actuele status. Zo weet je altijd hoeveel reacties er zijn, hoeveel bezichtigingen er staan gepland en geven wij een update zodra we de deur uitlopen na een bezichtiging. Ook de biedingen sturen wij per Whatsapp door, dus hou je telefoon in de gaten! Je hoeft nooit achter ons aan te bellen. Zo hoort het toch?

.07 Vernieuwend & Creatief

Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening, zodat we jouw woning nog beter en sneller kunnen (ver)kopen. Zo waren wij 1 van de eerste makelaars in Amsterdam, die van elke woning een virtual tour maakt en bieden wij sinds kort ook digitale bezichtigingen per Facetime en Instagram aan. Binnenkort zal het ook mogelijk zijn om online op geselecteerde woningen te bieden, dus hou onze website in de gaten.

We kijken niet alleen naar de huidige staat van de woning, maar ook naar de potentie ervan. Als ervaren makelaars weten wij waar er vraag naar is en hoe je hier slim op in kunt spelen. Zo bekijken wij of er een extra slaapkamer, een uitbouw of dakterras gerealiseerd kan worden. Door de potentie te laten zien met een render (een soort foto) en een extra plattegrond, zullen meer mensen interesse hebben in een bezichtiging en zal de woning voor een betere prijs verkocht worden.

.08 Verkoopstyling & Optimale presentatie

Even snel foto’s laten maken door een fotograaf en online zetten. Zo werken wij NIET!

Je wilt je woning voor de maximale prijs verkopen toch? Dan is het van belang om je woning eerst verkoopklaar te maken. Verkoop je huis en niet je huis. Samen met de makelaar loop je door de woning heen en wordt er een TO DO lijst gemaakt. Denk aan opruimen, schoonmaken, persoonlijke items weghalen, maar ook aan het schilderen van een vieze of gekleurde muur, plinten vastleggen, lampjes vervangen, de badkamer, toilet en/of keuken opnieuw laten kitten en ga zo maar door.

Op de dag van de fotoshoot komt de makelaar een uurtje voordat de fotograaf er is. Hij/zij neemt een hele koffer vol met stylingspullen mee en een mooie bos bloemen, om zo de puntjes op de i te zetten. Handen uit de mouwen!

Er is dan ook even tijd om af te spreken wanneer we kunnen bezichtigingen en om alle informatie over de woning door te nemen, zodat de makelaar een pakkende en volledige beschrijving kan gaan schrijven.

De foto-en videograaf zal jouw woning zo mooi mogelijk op de foto en video zetten. Daarnaast maken we ook een VR tour van de woning en wordt de woning ingemeten volgende NEN 2580.

.09 Online marketingspecialist

Wij hebben onze eigen vastgoedmarketeer, Yavanna genaamd. Zij is de specialist op het gebied van online marketing. Voordat de woning op alle relevante woningwebsites verschijnt zoals Funda, Pararius, Jaap en Roxxle, zetten wij een kort filmpje of foto’s op onze Facebookpagina en Instagram (>350 volgers). Dit noemen wij FOLLOWERS FIRST. Onder onze volgers zijn veel andere makelaarskantoren en woningzoekenden. Daarnaast sturen wij de woning per mail naar alle makelaarskantoren van Amsterdam, alle grote relocation bedrijven en onze eigen zoekers. Last but not least zetten wij de woning in een Whatsapp groep (waar wij beheerder van zijn) van 60 makelaars, waar wij eerder mee hebben samengewerkt. De eerste aanvragen volgen dus al voordat de woning op Funda etc. staat. Leuk toch?

Zodra wij de foto’s, video, VR tour, plattegronden en het meetrapport ontvangen hebben en jij tevreden bent met het resultaat en de beschrijving, gaat Yavanna aan de slag met de online marketing. Jouw woning komt met de best mogelijke plaatsing op Funda, Pararius, Jaap, Roxxle en op Facebook en Instagram met een betaalde campagne. Op deze manier heb je een maximaal bereik en zullen er veel aanvragen volgen voor een bezichtiging!

.10 Duurzaam en digitaal

Geen milieuvervuilende Vespa’s en bedrijfsauto’s. Wij komen op de fiets, Biro of elektrische auto. Daarnaast printen wij geen documenten en drukken wij geen brochures af. Zo besparen we een heleboel bomen. Je kunt onze Lijst van Zaken, diverse vragenlijsten, (huur)overeenkomsten en onze opdrachtbevestiging digitaal invullen en tekenen. Geen gedoe meer met printen en scannen. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook makkelijk en snel.

Binnenkort kun je ook digitaal een bod doen, door op onze website een formulier in te vullen.