Anne-Fleur Kneijber

Anne-Fleur Kneijber Verhuurmakelaar, marketeer, content creator én stewardess. Mijn passie is meerwaarde generen voor verhuurders.

About me

My story

Mijn eerste service-skills deed ik op in de horeca in Noordwijk, waar ik ben opgegroeid. Van hotel tot luxe Beach club; door aan te pakken heb ik geleerd wat hard werken is. En als echt mensen-mens vond ik het toen al leuk om mensen in de watten te leggen.

In 2008 ben ik verhuisd naar mijn geliefde stad Amsterdam, waar ik als verhuurmakelaar aan de slag ging en veel ervaring opdeed.

Mijn passie voor interieur en architectuur, in combinatie met mijn sociale vaardigheden, maakt mij denk ik een goede verhuurmakelaar. Je kunt me altijd bereiken, want voor mijn opdrachtgevers sta ik 24/7 klaar! Elke woning wordt eerst door ons team gestyled. Alles voor het perfecte plaatje. Naast makelaar ben ik ook marketeer en trots op het feit dat we met onze marketing meer potentiele huurders bereiken dan welk kantoor ook. Bezichtigingen kunnen real life, maar ook via Facetime of door middel van een digitale bezichtiging. Het is leuk om mensen te scannen zodat mijn opdrachtgevers verzekerd zijn van de beste huurder.

In mijn vrije tijd kan ik niet zonder de gezelligheid van familie en vrienden. Ik ben een optimistisch persoon. Ook wordt er gezegd dat ik een perfectionist ben (sterrenbeeld maagd). Voor mijn opdrachtgevers doe ik dus graag een paar extra stappen!

Sinds 2009 ben ik naast verhuurmakelaar ook stewardess. Aan boord ben ik graag een goede gastvrouw die haar gasten op alle continenten verwelkomt. Tijdens boordelingen en in reacties van passagiers word ik dienstverlenend, zorgzaam en een teamspeler genoemd. Ik beschouw het als een voorrecht dat ik beide carrières kan uitoefenen. 

Get to know me better

Can’t live without...

Vriendinnen
Internet
Bloemen

Klanten vertellen

en delen hun verhaal

Lees alle reviews van Anne-Fleur

Can’t wait to hear from you

Bezichtiging plannen Breng een bod uit