Rogier van Beers

Rogier van Beers Makelaar, ondernemer, sportman, multitasker en groot liefhebber van koken. Mijn passie is opdrachtgevers te begeleiden bij één van de grootste aankopen van hun leven. Ik help bij het kopen of verkopen van de woning op een geheel vernieuwende en creatieve manier!

About me

My story

Ik ben zowel thuis als op het werk een ster in multitasken. Orde, rust en overzicht zijn voor mij zeer bepalend om alles goed te laten verlopen. Niet alleen in een druk leven maar ook op een dynamische werkvloer. Ik zou mijzelf willen beschrijven als een rustig persoon die ‘out of the box’ denkt en erg betrokken is bij zijn opdrachtgevers.

Na het afronden van de Hotelschool ben ik de hotellerie ingerold. Bij mijn eerste werkgever heb ik een aantal hotels mogen openen in het centrum van Amsterdam. Daarna heb ik mijn sporen verdiend als accountmanager in de dienstverlenende sector. Door mijn klantgerichte houding ben ik erg betrokken bij mijn opdrachtgevers, en zal ik altijd voor het hoogste resultaat gaan.

Sporten is voor mij dé manier om mentale rust en orde te bewaren. Ik ben vaak te vinden op de tennisbaan, maar wanneer het hard waait pomp ik mijn vlieger op voor mijn allergrootste hobby: kitesurfen! Verder vind ik het heerlijk ontspannend om te koken voor mijn vriendin of vrienden. Maar er is niks irritanter dan iets tussen je tanden hebben, daarom ga ik nooit de deur uit zonder mijn tandenstokers. 

Get to know me better

Can’t live without...

Sporten
Koken
Mijn telefoon

Klanten vertellen

en delen hun verhaal

Lees alle reviews van Rogier

Can’t wait to hear from you