Tim Leeflang

Tim Leeflang Sportieve levensgenieter, vriendelijke doorpakker én moderne makelaar. Mensen ondersteunen bij één van de belangrijkste beslissingen in het leven vind ik fantastisch. Het aankopen van een droomhuis of de verkoop van het oude stekkie zijn vaak tóch wel spannende en emotionele tijden. Mijn kracht is het om goed te luisteren naar het persoonlijke verhaal, zodat ik van toegevoegde waarde kan zijn met helder advies. Door rust en duidelijkheid wordt het hele proces namelijk een stuk aangenamer. Samen gaan we dat ideaalplaatje realiseren, want cliché maar waar: zo sta je écht veel sterker!

About me

My story

Van jongs af aan houd ik ervan om op pad te zijn. Als kleuter ging ik altijd nét een straatje verder kijken dan waar ik eigenlijk mocht komen. Inmiddels word ik als begin dertiger nog steeds erg blij door het ontdekken van toffe nieuwe plekken. Opgegroeid in Apeldoorn (dus jullie kunnen me altijd even bellen) maar vervolgens meteen mijn vleugels uitgeslagen door te studeren in onze mooie hoofdstad Amsterdam. Als echte organisator met een passie voor teamwork heb ik de opleiding Sport, Management en Business met veel plezier afgerond. Toen er een kans voorbijkwam voor een onvergetelijke buitenlandse stage heb ik die gelijk met beide handen aangegrepen. Ik ging werken voor een touroperator op Sint-Maarten in de Caraïben. Na mijn studie had ik de smaak van avontuur te pakken: ik organiseerde zeiltours op een grote catamaran, heb door Costa Rica rondgereisd (inclusief jungle-ervaring) en onwijs genoten van ons eigen Europa met haar oneindige schoonheid. Door te vertoeven in verschillende (stage)woningen en vanwege het reizen van hostel naar bed & breakfast en van eco-lodge naar resort, ontwikkelde ik al snel mijn persoonlijke ideeën en criteria wat betreft 'het perfecte thuiskomen'. Buiten je persoonlijke woonwensen komt er natuurlijk nog veel meer bij kijken, zoals de locatie van familie, vrienden en andere omgevingsfactoren. Na een mooie, onbezorgde periode kwam dan ook bovendien het besef dat het tijd werd voor wat meer vastigheid en daarmee het verlangen om terug te keren naar ons koude kikkerlandje. Aan de Amsterdamse grachten… 

Zogezegd, zo gedaan! Ook in Nederland heb ik enkele jaren vol overgave de meest uiteenlopende groepsuitjes en evenementen georganiseerd. Dankzij de vele bezoeken aan restaurants, (kantoor)panden, uitkijkpunten, havens en entertainmentlocaties is m'n horizon aardig breed. Daar waar ik als jochie alleen maar van kon dromen is werkelijkheid geworden!  

Doordat ik veel plekken heb gezien en vaak ben verhuisd, besef ik me dat een fijne woning de basis kan vormen voor geluk en vrijheid. Zelf sta ik positief in het leven en ook het verwezenlijken van andermans ideale (toekomst)plannen geeft mij veel energie. Sinds ik de keuze heb gemaakt voor de makelaardij, doe ik er alles aan om iets waardevols te kunnen betekenen voor anderen. Dat doe ik met oprechte interesse en een directe benadering. Het is immers een hele eer om jouw vertrouwen te krijgen, tijdens het samenwerken aan deze eerste levensbehoefte met een goede fundering. Er is nog geen dag geweest dat ik spijt heb gehad van deze vervolgstap in mijn loopbaan. Inmiddels durf ik ook te stellen dat je dit soort klussen met een gerust hart aan mij kunt overlaten. Wat is jullie verhaal?

Get to know me better

Can’t live without...

Sport
Amsterdam
Werk

Klanten vertellen

en delen hun verhaal

Lees alle reviews van Tim