RKZ Makelaars
Reggie Detering

Reggie Detering Assistent-makelaar, planner, marketeer en familieman. Doordeweeks of in het weekend, ik combineer al mijn functies 24/7! Verkopen, aankopen of verhuren? Gaan we regelen.

About me

My story

Ik ben een echte Amsterdammer die in 2000 naar Haarlem is verhuisd. Als een soort trendsetter zou je kunnen zeggen, aangezien veel Amsterdammers mij gevolgd zijn in de loop der jaren. Dusss… Graag gedaan.

Mede door mijn jarenlange ervaring in de horeca, ben ik een echt mensen-mens. Niks is gaver dan mensen helpen bij het vinden van (woon)geluk, vind ik. Samen met opdrachtgevers hun fijne woning verkopen is bovendien een hele beleving. Van het fotograferen van het huis tot aan de champagne bij het tekenen van het (ver)koopcontract. Niks hoeft ons in de weg te staan om jouw woondoel voor elkaar te krijgen.

Dankzij mijn kennis van marketing, staan huizen van opdrachtgevers nooit lang te koop. Door middel van de juiste tools zorg ik namelijk dat jouw woning bij iedere potentiele koper te zien is. Als jij tegelijkertijd ook een ander huis wil kopen, kan dat natuurlijk. Met veel zorg scannen we samen de woningmarkt en filteren we wat wel en niet voldoet aan de eisen. Zodra we enthousiast zijn, gaan we bezichtigen. Tijdens dat bezoek let ik vooral op de lichaamstaal van mijn opdrachtgever. Zie ik stralende ogen? Dan weet ik dat er interesse is. Daar gaan we het over hebben, waarna we een bod doen!

Verhuren is een hele andere zaak, maar net zo leuk. Iedereen wil toch prettige huurders, zonder gedoe, gezeik of kommer en kwel? En dat is precies mijn doel. Tijdens de bezichtigingen begint de selectie. Geïnteresseerden komen kijken of ze het huis willen huren, maar ik kijk vooral of dit wel goede kandidaten zijn. Die inschatting kan natuurlijk wel eens misgaan, maar gelukkig heb ik de nodige ervaring om ervoor te zorgen dat dit (hopelijk) niet zal gebeuren!

Mijn aanpak ik het kort. Verkopen: tijd voor een nieuwe woning? Geen punt. Hoe snel wil je verhuizen? Aankopen: droomhuis gevonden? Waarom nog verder zoeken? Laten we een bod uitbrengen! Verhuren: je wilt geen random mensen in je huis. Daarom spreek ik met de potentiele huurder, waarna we samen de knoop doorhakken.

Get to know me better

Can’t live without...

My boy
Sunshine
Macbook