Merel Luime

Merel Luime Vestigingsmanager en enthousiaste teamplayer die alles het liefst op de achtergrond in juiste banen leidt, iemand die de ander zorgeloos laat shinen. Een perfectionist maar wel een met ruimte voor spontaniteit, want dát maakt het leven het allerleukst

About me

My story

Zolang ik mij kan herinneren scrol ik het internet af op zoek naar parels op de woningmarkt. Als klein meisje van negen zat ik hele dagen grachtenpanden in Amsterdam te bekijken met het budget op onbeperkt. En nog steeds doe ik dat, maar dan met een voor mij wat realistischer budget. Wat toch minder leuk is, eerlijk is eerlijk. Jarenlang riep ik tegen familie en vrienden dat ik naar Amsterdam zou verhuizen dus toen het vijf jaar geleden zover was, kwam dat voor niemand als een verassing. Heeft ook iets met dat ‘eigen willetje’ te maken, wat er al vroeg in zat. Eén ding is zeker; ik wil nooit meer weg... Droom 1: check. 

De eerste twintig jaar van mijn leven heb ik doorgebracht in Hulst, een klein vestingstadje in Zeeland. Ik studeerde marketing & communicatie waarna ik mijn kennis in Amsterdam verder heb uitgediept met de opleiding Media, Informatie & Communicatie. Helemaal de juiste opleiding voor mij, dacht ik aangezien mijn mond niet vaak stilstaat (echt waar). Het is natuurlijk ook een brede, goede basis om op verder te bouwen.

Naast dat ik communicatie voor RKZ Makelaars verzorg en een vaste kracht op kantoor ben, gaat hier een andere wens voor mij in vervulling. Als je elke dag met huizen en interieur bezig bent, en het je guilty pleasure is om ’s avonds in het donker over de grachten te fietsen en stiekem naar binnen te gluren, dan kan het toch niet anders dan dat makelaardij voor mij dé perfecte match is? 

In de makelaardij komt voor mij alles samen. Op zoek gaan naar het perfecte huis, de verkoper en koper zorgen uit handen nemen én (niet geheel onbelangrijk) legaal binnen spieken in andermans woning. Win-win-win. Droom 2: ook check. 

Get to know me better

Can’t live without...

Food
Sporten
Interior

Can’t wait to hear from you

Aanbod van Merel Luime