Babs de Goeij-Koster

Babs de Goeij-Koster Ondernemende realistisch kritische makelaar die zich naar elke situatie kan aanpassen. De adviserende rol helpen bij het nemen van de juiste beslissingen daar word ik blij van. Het vertrouwen dat voor u als cliënt het beste resultaat wordt behaald zonder hier zorgen over te maken dat is waar ik het voor doe.

About me

My story

Met mijn man David en mijn tienerdochters woon ik aan de rand in het Amsterdamse Bos, wat een heerlijke plek is om te mogen wonen, alles dichtbij en voor de kinderen alle sporten binnen loopafstand, hiermee voel ik mij een bevoorrecht mens in de fase van het leven waar ik op dit moment ben. Ik gun iedereen een fijne plek om te wonen, niets is onmogelijk mits de juiste stappen worden genomen, daar help ik u graag bij.

Doen en denken wat iedereen doet is voor mij niet weggelegd. Daarmee heb ik oog voor net datgene wat niet iedereen ziet. Ik denk vooruit en kan daarmee anticiperen op mogelijke toekomstige situaties en behoeftes.

Geboren Amsterdammer en opgegroeid in Edam. Mijn ouders Amsterdammers zijn de stad uit gegaan zo heeft dat voor mij altijd gevoeld. Edam was voor mij te klein, Amsterdam is absoluut mijn stad. Maar niet alleen Amsterdam, ik ben ook een forens, een reiziger, een globetrotter, met andere woorden voor mij geen grenzen en zo vlieg ik ook mijn werk aan. Waar uw huis staat maakt voor mij niet uit, ik doe onderzoek en geloof erin of niet. Wanneer ik erin geloof is de woning bij wijze van spreken al verkocht of aangekocht.

In dit vak neem ik veel ervaring mee ook uit andere branches waaronder de reclame, media, design en interieurbouw waar ik met veel passie heb gewerkt. Al deze ervaringen hebben mij gebracht tot makelaar. Ik ben Kandidaat Register Makelaar, dit houdt in dat ik ben opgeleid volgens de oude standaardeisen waar een makelaar aan dient te kunnen voldoen toen het nog een beschermd beroep was. Deze weg heb ik gekozen om aan de kwaliteitseisen en professionele aanpak te kunnen voldoen die dit vak verdient. Er komt immers veel kijken bij het verkopen of aankopen van een woning.

Meer interesse in mijn carrière pad, dan verwijs ik u graag naar mijn LinkedIn profiel.

Mijn vrije tijd besteed ik heel graag aan reizen, skiën, tennissen, gezelligheid en leuke dingen doen met familie en vrienden.

Met mijn gedreven enthousiasme, professionaliteit en no nonsens benadering ga ik voor het beste resultaat. Dit hele pakket zet ik graag voor u in om samen uw wensen te vervullen.

Get to know me better

Can’t live without...

Mijn gezin
Ondernemen
Experiences in Life