June van Hooff

June van Hooff Social media- en communicatiemanager. Een van de leukste dingen die er zijn vind ik het vastleggen (op welke manier ook) van mooie momenten. Ik hou enorm van creëren en dan vooral online. Binnen social media zijn er oneindig veel mogelijkheden en ik vind het superleuk om deze uitdagingen als social media-manager aan te gaan. Elke dag weer!

About me

My story

Ik ben drieëntwintig jaar en geboren op 1 juli. Eigenlijk is het de grap van mijn leven; June heten en op 1 juli geboren worden. Dat betekent trouwens niet dat ik altijd ‘laat’ ben hoor. Wel dat ik een echte zomerliefhebber ben. Ik haaaat de winter (en kou!). 

Toen ik twaalf was begon ik met fotograferen en het bijhouden van een blog. De interesse voor social media is daaruit ontstaan en altijd bij me gebleven. Het is een van de redenen dat ik Creative Business in Amsterdam ben gaan studeren.

Tijdens mijn studie was ik op reis in Mexico en wilde ik een leuk tentje opzoeken op Instagram (om te spieken wat zij op het menu hadden staan). Ze bleken online nergens te vinden, waardoor er bij mij een belletje ging rinkelen. Hier moet ik iets mee doen dacht ik. Tweeënhalf jaar liep ik rond met dat idee, tussendoor woonde ik een jaar in Spanje (Valencia en Barcelona) en rondde ik mijn studie af. In de zomer van 2019 was het zover; ik startte een social mediabedrijf. 

Bij RKZ Makelaars ben ik inmiddels een tijd werkzaam. Ik vind het echt een feestje. Geen dag is hetzelfde als social media-manager bij RKZ. De grootste uitdaging is (uiteraard) het beheren van diverse socials en het onlineplaatje kloppend maken.

En o ja, je kunt mij zeker wakker maken voor een vakantie! :)

Get to know me better

Can’t live without...

De zon
MacBook
(pure) Chocolade :)