Team

Meet the team

RKZ Real Estate was founded in Amsterdam in 2017 by director and CEO Rosalie Kneijber Zuidema, with the aim of changing the housing market. With her enthusiasm and ambition, she quickly positioned her company as one of the most modern and innovative real estate agencies in the industry.

RKZ has grown into a team of twelve enthusiastic professionals. Each and every one of them assists their clients in a very innovative and creative way. Accessibility, personal attention and a maximum result are key. Pleased to meet you!

Check our results Reviews

Team RKZ Makelaars
RKZ Makelaars

RKZ Makelaars

Emmalaan 25 1075 AT Amsterdam

RKZ. is de Moderne Makelaar in Amsterdam! Anders dan velen voert RKZ. een ander beleid. Met veel passie, kennis en vooral plezier voeren de makelaars hun werk uit.

Als u uw huis wilt verkopen of verhuren in Amsterdam bent u bij hun aan het juiste adres. De ervaring die zij met zich meebrengen zorgt ervoor dat bijna ieder huis wel verkocht of verhuurd wordt. Zij onderscheiden zich door de persoonlijke manier van werken, waarbij resultaat en klanttevredenheid het allerbelangrijkst zijn. Met het netwerk dat deze makelaars met zich meebrengen, is jouw huis al verkocht voor je de dozen van zolder hebt gehaald. Door gebruik te maken van professionele fotografie en videografie, komt jouw huis op ieders scherm terecht, die zoekt naar een huis zoals dat van jou! Door hun moderne manier van werken, ben je te allen tijde op de hoogte van hoe de stand van zaken is wat betreft de verkoop of verhuur van jouw huis.

Ben je juist op zoek naar een huis om te kopen of om te huren, dan zit je ook nog steeds op de goede plek. De begeleiding die zij bieden in Amsterdam is professioneel, kundig en puur en alleen gericht op de wensen van de klant. Hier komt tevens veel persoonlijke begeleiding bij kijken omdat ieder zijn wensen anders zijn. In tijden zoals deze kan je niet snel genoeg zijn om een huis te gaan bekijken met jouw eigen RKZ. makelaar. Twijfel daarom niet langer en neem contact met ze op. Wil je ze toch alvast een beetje leren kennen? Klik dan HIER en zie wie jou gaan helpen om het juiste huis te vinden!

Bezichtiging plannen Breng een bod uit