About me

My story

Als klein meisje ben ik opgegroeid in Haarlem. Daar heb ik mijn middelbare school afgerond en tot mijn achttiende gewoond. Ik riep thuis altijd al dat ik naar Australië wilde en dat is gelukt. Na hard werken in de horeca met meerdere baantjes tegelijk kon het beginnen. In een campervan heb ik samen met een vriendin vijf maanden door Australië gereisd en afgesloten met nog een maand op Bali.

Daarna was het tijd voor de volgende stap, namelijk; de Hogere Hotel Management School in Maastricht! Hier heb ik de afgelopen 3,5 jaar vol plezier gestudeerd, waarvan ik ook 6 weken in Londen heb gezeten. Ik heb geprobeerd alles uit mijn studententijd te halen en ben niet iemand die graag stil zit. Veel sociale gelegenheden, sporten, werken en genieten van lekker eten. Tijdens mijn minor Revenue Management & Real Estate ben ik erachter gekomen dat ik de makelaardij erg interessant vind. Het laatste half jaar van mijn opleiding bestaat uit een management stage en die doe ik bij RKZ Makelaars!

Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen bij mij. Ik maak het mensen graag naar de zin en ik heb geleerd dat ondernemingen die het verschil weten te maken door de menselijke touch, degenen zijn die de harten van hun gasten veroveren.  

Get to know me better

Can’t live without...

Reizen
Restaurants
Vriendinnen