Emilie Bouwman

Emilie Bouwman Makelaar K-RMT , moeder én designliefhebber. Mijn doel is het aan- of verkopen van jouw droomhuis. Ik ga recht op mijn (en jouw) doel af en wil graag het beste resultaat behalen. Het woord ‘kan niet’ komt niet in mijn woordenboek voor! Ik ben communicatief sterk, open en eerlijk. Ik heb oog voor detail en zal mijn visie en kennis graag met je delen. Want ik ben pas tevreden als jij dat bent!

About me

My story

Als geboren en getogen Brabantse ben ik, na een fijne jeugd in Den Bosch, op mijn (bijna) achttiende naar Amsterdam verhuisd om Mode en Textiel Management te studeren. Met een vader als ervaren inkoper bij een grote internationale keten plus een vroege liefde voor mode, was deze keuze door mij snel gemaakt.

Ik heb in mijn studententijd gefeest, gewerkt, gereisd en een beetje gestudeerd ;). Ik woonde al vroeg ‘op kamers’ en was dus op mezelf aangewezen in de grote stad. Ik heb geleerd door zelf aan te pakken en gewoon in het diepe te springen. Tijdens en na mijn studie heb ik gereisd, om zo ook andere delen van de wereld te zien. Na een positieve stage-ervaring in Azië ben ik zelfs een tijdje in Bangkok, Thailand gaan wonen.  

Uiteindelijk moest er toch een carrière gestart worden vond ik. Jarenlang heb ik in de modebranche gewerkt, daarin een prachtige carrière opgebouwd en de hele wereld rondgereisd.  

In 2015 heb ik (toen inmiddels samenwonend met mijn huidige partner in Amsterdam-Zuid), mijn eerste dochter gekregen. In 2017 hebben we samen de grote (!) stap gemaakt naar Amstelveen. Het trappenlopen én het missen van een tuin waren de grootste redenen om mijn geliefde Amsterdam te verlaten. Begin 2019 kwam onze tweede dochter. 

Gaandeweg dacht ik steeds vaker aan een carrièreswitch. De keuze viel vrij snel op de makelaardij. Ik ben op mijn plek in een snelle woningmarkt, commercieel ingesteld, gek op huizen en bouw(kunde) en ik vind het heerlijk om met verschillende mensen samen te werken. Wat voor iemand kunnen betekenen tijdens een van de grootste stappen in hun leven, namelijk het kopen of verkopen van een huis, voelt dankbaar.  

Tegenwoordig fiets ik dus zowel Amsterdam als Amstelveen door, en ik geniet elke dag van mijn werk! In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen in het Amsterdamse bos, ben ik op pad met mijn gezin of drink ik lekker een wijntje met goede vrienden.

Get to know me better

Can’t live without...

My babies
Amsterdam
Werk

Klanten vertellen

en delen hun verhaal

Lees alle reviews van Emilie

Bezichtiging plannen Breng een bod uit