Over ons

Ons verhaal

RKZ is het eerste moderne en innovatieve makelaarskantoor in Nederland dat werd gelanceerd voor de woningmarkt van morgen. We zijn een energiek team van ambitieuze specialisten, die met passie en toewijding woningen verkopen, aankopen en verhuren.

Met behulp van de nieuwste technologie en software zorgen wij voor een stressvrije en leuke klantenreis. Met als doel: alle woonwensen behalen en het beste resultaat neerzetten.

Wij creëren en presenteren woon- en werkomgevingen zoals niemand dat doet. We hebben onze eigen fotograaf en maken we voor elke woning zelf een VR-tour en woningvideo. Met behulp artitst impressions en een extra plattegrond laten wij de potentie van elke ruimte zien. Het nieuwe makelen noemen we dat. Vanuit onze mooie hoofdstad Amsterdam, staat een team van zeven no-nonsense makelaars voor jou klaar.

Toch draait het uiteindelijk niet om ons. We zijn goede makelaars en het is echt leuk om met (of bij) ons te werken. We zijn enthousiast, creatief en gedreven. En dat is mooi meegenomen, maar vooral bijzaak. Het gaat er namelijk om wat we voor jou kunnen doen: een bijzonder succesvolle (ver)koop waarmaken!

Ons team is er om jou te helpen bij het realiseren van jouw (woon)wensen. we gaan voor het allerbeste resultaat. Ben jij op zoek naar een modern en innovatief kantoor? We vertellen je graag hoe we jou kunnen helpen!