Over ons

Ons verhaal

RKZ is het eerste moderne en innovatieve makelaarskantoor in Nederland dat werd gelanceerd voor de woningmarkt van morgen. Wij zijn een team van jonge makelaars, die met passie en toewijding woningen verkopen, aankopen en verhuren. Op een vernieuwende en creatieve manier zorgen wij dat onze opdrachtgevers een leuke klantenreis hebben. Met als doel: alle woonwensen behalen en het beste resultaat neerzetten.

We bereiken dat met hoogwaardige verkoopstyling, oogverblindende foto’s, woningvideo’s mét presentator, en de inzet van nieuwe media zoals Instagram, Youtube en content via onze blogs, vlogs, webinars of podcasts. Het nieuwe makelen noemen we dat. Vanuit onze mooie hoofdstad, Amsterdam, staat een team van zeven no-nonsense makelaars voor jou klaar.

Toch draait het uiteindelijk niet om ons. We zijn goede makelaars en het is echt leuk om met (of bij) ons te werken. We zijn enthousiast, creatief en gedreven. En dat is mooi meegenomen, maar vooral bijzaak. Het gaat er namelijk om wat we voor jou kunnen doen: een bijzonder succesvolle (ver)koop waarmaken!

RKZ is een modern, innovatief en trendsettend makelaarskantoor. We verkopen, kopen en verhuren woningen op een uniek manier. Wij zijn er voor opdrachtgevers die niet op zoek zijn naar een traditionele makelaar. Wij volgens geen trends, maar zetten ze in!

Daarmee bedoelen we dat onze makelaars ook na kantoortijden en in het weekend bereikbaar zijn. Wij plaatsen niet zomaar woningadvertenties, maar creëren eigen content. We praten niet glad en zijn ook niet stoffig.

Online marketing, woningen verhuren, verkopen en aankopen. Dat is onze passie en ons vak. RKZ is vernieuwend, creatief, online en inspirerend. We zijn er om jou te helpen bij het realiseren van jouw (woon)wensen. We gaan voor het allerbeste resultaat.

Ben jij op zoek naar een modern en innovatief kantoor? We vertellen je graag hoe we jou kunnen helpen!