Rob van Gorkom

Rob van Gorkom Makelaar & Taxateur RMT

About me

My story

Opgegroeid in Zuid-Afrika heeft mij de liefde voor het buiten zijn al heel snel doen ontstaan, mede het reizen naar verre oorden en dichtbij steden zie ik ook als een heerlijk doel in mijn vrije tijd. Het helpt dat mijn vrouw al 30 jaar bij de KLM werkt om deze doelen ook te verwezenlijken. We hebben twee zonen inmiddels beiden afgestudeerd en wonend in de wereldstad Barcelona, inmiddels zijn ze ook aan het werk daar, dus wij bezoeken graag de Spaanse Costa.

Ongeveer 20 jaar ben ik werkzaam in de makelaardij, met heel veel plezier heb ik een eigen kantoor als VBO’er in Utrecht gehad. Inmiddels heb ik een gedegen taxatie-expertise voor waarderen van woningen of commercieel vastgoed en ben enthousiast om een goede waarde neer te zetten voor de klanten, die hun pand graag gewaardeerd zien om een nieuwe hypotheek aan te vragen of anderszins hun huis willen aanbieden op de huizenmarkt.

Sporten zie ik als een uitlaadklep, op de tennisbaan is het serieus voor te pot gaan, maar naast de baan is het een gezellig biertje drinken en dat duurt vaak langer dan de hele tenniswedstrijd. Verder moet ik met mooi weer naar buiten, mijn Harley motor maten weten mij vaak te vinden voor een te gekke rit door ons prachtige Nederland. Wij komen op plekken waarvan ik het bestaan niet kende, en passant, genietend van al dat prachtige wat Nederland te bieden heeft en natuurlijk van prachtige huizen waar we rustig langs rijden, echter wel met de nodige decibellen.

Humor en gezelligheid vind ik heel belangrijk, in mijn werk, mijn privéleven en in mijn sportieve omgeving, mijn uitje elk jaar naar de Zwarte Cross is daar een goed voorbeeld van, lachen tot je pijn in je kaken hebt, met goede vrienden op pad. Nieuwe herinneringen maken samen. Mensen helpen met de volgende stap. Heerlijk gevoel.

Get to know me better

Can’t live without...

Mijn jongens
Mijn Harley en de Zwarte Cross
Mijn gezellige Utreg, m’n stadje.
Bezichtiging plannen Breng een bod uit