Rosalie Zuidema

Rosalie Zuidema Founder & Makelaar K-RMT Ondernemer, makelaar, content creator, marketeer, styliste & founder van RKZ Makelaars. Mijn passie is opdrachtgevers te begeleiden bij één van de grootste aankopen van hun leven. Ik help bij het kopen of verkopen van de woning op een geheel vernieuwende en creatieve manier! – Rosalie Kneijber Zuidema

About me

My story

Mijn eerste makelaar-skills deed ik op in 2008, toen ik bij een groot verhuurkantoor in Amsterdam centrum ging werken. Met een TomTom op mijn scooter, want als meisje uit een klein dorp raakte ik zonder navigatie echt totaal de weg kwijt (met ook trouwens, maar dat terzijde).

Inmiddels zijn we dertien jaar verder en ken ik de stad op mijn duimpje. Ik rijd zeker niet meer op een scooter (want daar kan je écht niet mee aankomen als makelaar). 

Na een hele goede leerschool te hebben gehad bij hét high-end kantoor van Amsterdam (D.S.T.R.CT.) heb ik kort gewerkt als ZZP’er bij mijn vrienden van Cocq makelaars. REUZE gezellig, maar ik kwam eigenlijk al snel tot de conclusie dat ik het helemaal op mijn eigen manier wilde doen. 

Wat mij betreft kon de makelaardij wel wat minder glad of stoffig en juist vernieuwend zijn. Dus dat heb ik gedaan. In 2017 heb ik RKZ Makelaars opgericht: een modern makelaarskantoor dat zich continu aanpast, ontworpen voor de woningmarkt van morgen.

Mijn missie is niet onopgemerkt gebleven, want inmiddels hebben we een geweldig team van twaalf toppers. Naast twee kantoren in Amsterdam zijn we ook gevestigd in Weesp, Noordwijk, Utrecht, Haarlem, Het Gooi en Amstelveen.

Mijn passie voor vastgoed, styling en ondernemen combineer ik met mijn achtergrond in online marketing en communicatie. Dát maakt mij tot een moderne makelaar. Tegelijkertijd de slogan van mijn bedrijf: RKZ Makelaars. 

Met mijn enthousiasme, kennis, goede netwerk en hands-on mentaliteit breng ik elke opdracht tot een succes. Problemen zijn er om opgelost te worden vind ik en ‘nee’ of ‘kan niet’ komt niet in mijn woordenboek voor.

Kortom, ben jij op zoek naar een intensief betrokken makelaar? Iemand die 24/7 voor je klaarstaat om het maximaal haalbare te realiseren? Ik hoor graag van je!

Get to know me better

Can’t live without...

Mijn familie
Panden
Mijn werk

Klanten vertellen

En delen hun verhaal

Lees alle reviews van Rosalie

Can’t wait to hear from you

Bezichtiging plannen Breng een bod uit