Jamila Schalken

Jamila Schalken Stylist, photographermother and love for real estate. I like to decorate houses and show people the possibilities of the house.

About me

My story

Opgegroeid in Amsterdam vond ik het altijd al heerlijk om door de stad te wandelen langs alle prachtige panden die er te vinden zijn. Zolang ik me kan herinneren ben ik altijd bezig geweest met kleur en inrichting, zowel vroeger in mijn kamer als later toen ik mijn eerste huis kocht. Een logische keuze was dan ook Artemis styling academie en daarna de fotoacademie in Amsterdam. Na mijn opleiding heb ik een tijdje in New York me verder verdiept in styling en heb ik jaren gewerkt bij verschillende televisie series.

Als ik niet aan het werk ben, ben ik vaak in Noordwijk te vinden, ik vind het fijn om op het strand te zijn en inspiratie uit de natuur te halen.

Jarenlang heb ik gezegd mij krijg je Amsterdam niet uit, maar inmiddels woon ik samen met mijn man en dochter in Muiden waar we ons nieuwbouwhuis helemaal naar eigen smaak hebben kunnen inrichten. Ik vind het heerlijk dat ik deze plek kan combineren met veel in Amsterdam werken.

Om dit als werk te doen en woningen omtoveren naar een plek waar mensen zichzelf zien wonen en waar ze zich prettig voelen vind ik fantastisch!

Get to know me better

Can’t live without...

My baby
Styling & Fotografie
Food
Bezichtiging plannen Breng een bod uit