About me

My story

Ik ben opgegroeid in Laren een klein dorpje 20 minuten van Amsterdam. Mooie huizen, veel natuur, leuke eettentjes en iedereen kent elkaar. Toen ik 18 werd, werd het tijd om te gaan studeren in de grote stad; Amsterdam. De eerste 2 jaar reisde ik veel op en neer, klein uurtje van deur tot deur, dat was goed te doen.

Toch begon het wel heel erg te kriebelen.. Amsterdam, een prachtige stad, met veel reuring en veel authentieke panden, hier wilde ik toch wel heel graag wonen. Na een zoektocht vond ik een geschikte woning in de Rivierenbuurt waar ik nu al 2,5 jaar met plezier woon.

Overdag aan het werk, en in mijn vrije tijd op pad met vrienden en vriendinnen, je raakt in Amsterdam nooit verveeld, heerlijk!

Na meerdere stages en bijbaantjes merkte ik dat ik het fijn vond om in contact te zijn met klanten; luisteren, adviseren en een oplossing voor hen bieden. Dit was zeker iets wat aansloot bij mijn studie Commerciële Economie, maar na dit afgerond te hebben, was ik nog niet uitgestudeerd.

Huizen bekijken op funda, een hobby waar ik nooit op uitgekeken was. Bij ieder familielid dat wilde verhuizen, werd de funda app weer geopend en soms zelfs met succes! Dit liet bij mij afgelopen jaar een belletje rinkelen. Waarom ga ik niet opzoek naar een studie dat hier bij past?

Zo kwam de studie Academie voor Vastgoed op mijn pad, waarbij ik nu de theorie kan toepassen bij een modern en vernieuwend makelaarskantoor! Jonge, ondernemende makelaars, waar je veel van kan leren. Een perfecte combinatie toch?

Get to know me better

Can’t live without...

Reizen
Vriendinnen
Dineren
Bezichtiging plannen Breng een bod uit