Verkoop

Hou je vast... Ben je klaar om jouw woning te verkopen voor de beste prijs? Wij ook! Want dát is de specialiteit van RKZ. Onze vernieuwende manier van makelen maakt het grote verschil. Werkelijk alles wordt uit de kast getrokken. Van verkoopstyling en video’s met presentator tot VR-tours, artist impressions, blogs, social media en verkoopevents. We zijn creatief, online en inspirerend. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Lees meer

Aankoop

Ben je op zoek naar een nieuw thuis in Groot-Amsterdam? Onze enthousiaste, flexibele en gedreven makelaars helpen je graag bij het aankopen van jouw droomhuis. In deze woningmarkt is dat best een uitdaging, maar daar houden wij van. We zijn 24/7 bereikbaar, kennen de markt op ons duimpje en beschikken over een breed netwerk. Ons doel: jouw woonwensen omzetten in realiteit en ervoor zorgen dat je een leuke klantenreis hebt.

Lees meer

Taxaties

Wil jij weten wat je huis waard is? Dat kan met een waardebepaling of een taxatierapport van RKZ Makelaars. Onze ervaren taxateur kan snel (en tegen een scherp tarief) een officieel rapport opstellen, erkend door alle Nederlandse banken. Als je puur de waarde wilt weten i.v.m. de verkoop van jouw woning, dan kan een van onze makelaars gratis bij je langskomen voor een waardebepaling.

Lees meer

Vernieuwend, creatief, online & inspirerend

Welkom bij RKZ Makelaars, ontworpen in Amsterdam. Dit is het eerste moderne en innovatieve makelaarskantoor in Nederland dat werd gelanceerd voor de woningmarkt van morgen. Wij zijn een team van jonge makelaars, die met passie en toewijding woningen verkopen, aankopen en verhuren. Bij ons geen snelle makelaars met gladde praatjes, maar bevlogen mensen die écht naar jou luisteren. Persoonlijk contact staat bij RKZ Makelaars centraal en het maken van afspraken doen wij wanneer het jou uitkomt. We zijn altijd online, continu bereikbaar en werken uitsluitend samen met de beste professionals uit de vastgoedbranche. Daarnaast creëren wij vernieuwende content in onze eigen studio.

Onze missie?
Onze opdrachtgevers op een geheel vernieuwende en creatieve manier helpen bij het realiseren van hun (woon)wensen. Waarbij een leuke klantenreis centraal staat en een maximaal resultaat het doel is.

Aanbevolen woningen

Wat gebeurt er als je werkt met RKZ.?

RKZ. Studio

Lights, Camera, Real Estate.

Happy Clients

Succes begint met een andere aanpak

RKZ doet wat andere makelaarskantoren niet eerder hebben gedaan. Wij creëren boeiende content in onze eigen studio. Daarbij zetten we nieuwe mediakanalen in, zodat we meer potentiele kopers bereiken dan welke kantoor dan ook. En last but not least bieden bij een leuke en stressvrij klantenreis, waarin aandacht, bereikbaarheid en goede communicatie centraal staat. Alles voor een maximaal resultaat en een tevreden opdrachtgever.

Lees meer

Facts & figures

7+ Enthousiaste &
gedreven makelaars.
1500+ Tevreden klanten.
12+ Mediakanalen.
Nr. 1 De meest creatieve
& moderne makelaardij.

Meet the team

Lees meer

Bezichtiging plannen Breng een bod uit